Onze diensten

Met BUNDLING heeft u de beschikking over een breed netwerk aan vakbekwame, gemotiveerde en flexibel inzetbare arbeidskrachten

Onderaanneming

Wij zijn een onderaannemer met veel ervaring op het gebied van het detacheren van buitenlandse medewerkers in België. Met BUNDLING heeft u de beschikking over een breed netwerk aan vakbekwame, gemotiveerde en flexibel inzetbare Poolse, Tsjechische en Slowaakse arbeidskrachten. Bundling hebben reeds de volgende profielen tewerkgesteld in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië: 

  • Klinkerleggers, Betonspecialisten, Chappers, Vloerders, Metsers,
  • Schrijnwerkers, Elektriciens, Sanitair, Schilders, Stukadoors, Dakwerkers,
  • Wegenbouw, Staalbouw montage teams, Lassers, Productiearbeiders, Onderhoudstechnici,
  • Monteurs van ramen en deuren, keukens, badkamers, zonnepanelen, zonneboilers, facadestenen.
  • Poetsploegen, Huishoudsters, Au Pairs, Slagers, Chef koks, souschefs, afwassers,
  • Persoonlijke assistenten, Call center assistenten, Verpleegsters aan huis voor ouderen die niet naar rusthuis wensen te gaan.

 

Bouw

met specialisatie in dakwerken, roofing, metsers, betonwerken, vloeren, bekistingswerken, elektriciteitswerk, binnenafwerking nutsleidingen, sanitair en schilderwerk.

Fabrieksarbeider

lopende band operators, heftruckchauffeurs, laden, lossen, order pickers, productielijnwerk en assemblage werk.

Schoonmaak

Verschillende opdrachten in de schoonmaakbranche zijn door ons te realiseren.

Metaalbewerking

lassers, plaatbewerkers, draaiers en frezers.

Houtbewerking

houtskeletbouw, schrijnwerkers, timmermannen, afwerkers en montage/assemblagewerk

Waarom Bundling?

Het is niet altijd even eenvoudig om in eigen land vakbekwaam en gemotiveerd (bouw)personeel te vinden. Het inhuren van buitenlandse onderaannemers is een optie. Echter, het organiseren van buitenlandse arbeidskrachten kan een blokkade vormen. BUNDLING is gespecialiseerd in het detacheren van Poolse, Tsjechische of Slowaakse vakmensen. Ons doel is het samenbrengen van vraag en aanbod. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de geschikte onderaannemer(s). Wij verzorgen de administratieve formaliteiten rondom het inhuren van de buitenlandse onderaannemer volgens de Belgische Wetgeving. Daarnaast dragen wij ook zorg voor de communicatie tussen u (de opdrachtgever) en de buitenlandse onderaannemer(s)/medewerker(s). Voor het vinden van de perfecte onderaannemer (s)/medewerker(s) voor uw opdracht heeft BUNDLING de beschikking over uitgebreide databanken met de specialiteiten van vele vakmensen in Polen, Tsjechië en Slowakije. Onze partners in de verschillende landen beheren deze databanken en houden deze up to date. De onderaannemers kunnen op verschillende plekken worden ingezet, maar ook op verschillende jobs. Zij kunnen bij uw bedrijf worden ingezet, maar ook bij uw klant(en). Zij zijn tijdelijk en permanent inzetbaar. Wij hebben een eigen databank waarin iedere onderaannemer/medewerker wordt geregistreerd op basis van zijn/haar specialiteit. Daarmee kunnen wij u een breed scala aan onderaannemers aanbieden in de bouw, industrie en horeca. Onze onderaannemers zijn gespecialiseerd in dakwerken, roofing, metsen, betonwerken, vloeren en binnenafwerking nutsleidingen, maar dus ook op industrieel gebied en in de horeca.

Wettelijk kader in orde.

Wettelijke regelgeving

Europa heeft officieel een gezamenlijke arbeidsmarkt waardoor het steeds normaler wordt om buitenlandse/Europese medewerkers/arbeidskrachten in te zetten. BUNDLING is gespecialiseerd in het detacheren van Poolse, Tsjechische en Slowaakse onderaannemers. De wettelijke regels rondom het detacheren van buitenlands personeel zijn gecompliceerd en er zijn zelfs verschillende mogelijkheden. BUNDLING biedt u de nodige expertise bij het vastleggen van de perfecte overeenkomst voor beide partijen. Wij houden ons hierbij strikt aan de Belgische en Europese wettelijke regels, zodat alle partijen op een soepele en tevreden wijze met elkaar kunt samenwerken. Het is van groot belang dat de Belgische en Europese Wettelijke Regels worden gevolgd en met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u en de buitenlandse onderaannemer hierbij begeleiden. Wij adviseren beide partijen en regelen dat de buitenlandse onderaannemer legaal werkt, waardoor u bij een eventuele inspectie niet voor verrassingen komt te staan. De belangrijkste punten hierin zijn:

De A1 - Verklaring

De A1-verklaring is een Europese verklaring waarmee een medewerker aantoont dat hij/zij beschikt over sociale verzekering. Het is van belang dat alle buitenlandse medewerkers over deze verklaring beschikken, waarmee zij in feite verzekerd zijn voor AOW, kinderbijslag en werkeloosheid

Limosa-1 meldingen Interim werknemers

Iedere buitenlandse medewerker die in België te werk wordt gesteld dient bij de Sociale Dienst in België te zijn aangemeld. Het bewijs van aanmelding bij de Sociale Dienst in België is het Limosa-1 formulier. BUNDLING verzorgt de aanmelding voor alle door u aangestelde onderaannemers bij de Belgische Sociale Dienst.

Wetgeving

  • Er zijn al té vaak tevéél Belgische ondernemers in problemen gekomen bij het tewerkstellen van buitenlandse arbeidskrachten, omdat de wetgeving niet strikt gevolgd werd.
  • Bundling BV werkt sinds jaren voor de grotere aannemers en bedrijven in België. Deze bedrijven hebben hun eigen juridische dienst en kijken erop toe dat de wetgevingen gevolgd worden.
  • We merken steeds meer dat de buitenlandse bedrijven in hun eigen land in orde zijn met de wetgeving maar onvoldoende machtig zijn om de Belgische wetgeving en de veranderingen te volgen of zich hierin aan te passen! Met alle gevolgen voor de (kleinere) Belgische bedrijven zonder juridische dienst
  • Bundling bv volgt de Belgische wetgeving wel nauwgezet. Wij krijgen dan ook vaak de vraag van bedrijven om hun onderaannemer te begeleiden in het proces van legalisatie. Zoekt u naar onderaannemers in de bouw, industrie of aanverwante?  contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat!
Language